SIKA
FUNCTION

SKLIHEMMENDE
SKO TIL DET
PROFESJONELLE
KJØKKENET

MED SIKA FUNCTION MISTER DU IKKE FOTFESTET. SELV OM DET GÅR FORT I SVINGENE. Skoen er designet med sklisikkerhet i tankene, og den er testet i profesjonelle kjøkkenmiljøer. Det unike mønsteret på sålen gir maksimalt grep på forskjellig underlag, og støtdempingen sørger for at du slipper ømme føtter etter lange vakter.

Et trygt valg for alle kjøkkenproffer.

Arbeidet i og rundt det profesjonelle kjøkkenet kjennetegnes av det høye tempoet og mange timer på beina hver eneste dag. Det stiller store krav til fottøyet.
SIKA Function er designet for å redusere problemene med ømme føtter og ledd. Selv etter lange vakter.

19301 / BALANCE


    Les mer

19302 / STABLE


    Les mer

HEXAGON
SÅLEMØNSTER

Knottene er vinklet 90 grader i forhold til underlaget. Den store kontaktflaten og de skarpe kantene øker friksjonen mellom sålen og underlaget, slik at du får bedre grep. Knottenes form gjør at det samler seg minimalt med skitt i sålen. Knottene har en ru overflatestruktur som gir bedre friksjon og sklihemmende egenskaper. Væske ledes bort fra sålen ved hjelp av de smale rillene, slik at du får godt grep mot underlaget.

BEHOLD FOTFESTET MED
SIKA FUNCTION

Anbefalt av det danske kokkelandslaget,
”National Culinary Team of Denmark”

Ønsker du at finne forhandlere eller at få flere opplysninger om FUNCTION, må du gjerne kontakte Stig-Rune Krokdal (+47 9041 8207) for mer informasjon.

Se hele vores sortiment af arbeidsfottøy til

 

Hotell, restaurant og kafé