SIKA Energy – arbeidsskoen for kompromissløse kokker

Personlig komfort og sikkerhet er avgjørende for at kokker skal kunne yte sitt beste – selv når arbeidsdagene er lange.

Med de nyeste teknologiene for sklisikre såler, støtdemping og passform er SIKA Energy veien til bedre resultater på kjøkkenet.

Personlig synes jeg at SIKA Energy er en veldig god sko for kokker. Skoen gir godt fotfeste selv på fettete gulv, og den har fin og enkel design. Komforten er veldig god..

Bjarke Jeppesen, kokk på seniorkokkelandslaget

30201 / ENERGY LACED UP MICROFIBER

Sneaker-lignende arbeidssko med skolisser. Den glatte overdelen av mikrofiber med få, men elegante detaljer gjør skoen ekstra motstandsdyktig mot smuss, samtidig som den har avvisende effekt mot vann og andre væsker. Yttersålen er av slitesterk gummi, og sålemønsteret består av mange sekskanter som bidrar til 360° sklisikkerhet og enkelt leder bort væske fra sålen. Luftbobler i både mellom- og yttersåle gir svært god støtdemping.

O2 SR / Str. 35-48 / PVC-fri / ESD-godkjent / Metalfri

Les mer

30202 / ENERGY BOA® MICROFIBER

Sneaker-lignende arbeidssko med BOA® Fit System. Den glatte overdelen av mikrofiber med få, men elegante detaljer gjør skoen ekstra motstandsdyktig mot smuss, samtidig som den har avvisende effekt mot vann og andre væsker. Yttersålen er av slitesterk gummi, og sålemønsteret består av mange sekskanter som bidrar til 360° sklisikkerhet og enkelt leder bort væske fra sålen. Luftbobler i både mellom- og yttersåle gir svært god støtdemping.

O2 SR / Str. 35-48 / PVC-fri / ESD-godkjent

Læs mere

Unike teknologier gjør SIKA Energy  til en vinner!


SIKA Energy-serien er designet til og for kokker, og den er sertifisert i henhold til den nyeste standarden – EN ISO 20347:2022. 

Den glatte overdelen av mikrofiber gjør skoen ekstra motstandsdyktig mot smuss, samtidig som den har avvisende effekt mot vann og andre væsker.

En rekke nye teknologier har blitt skreddersydd basert på forholdene i kjøkken og restauranter, slik at du som kokk får en mer behagelig arbeidsdag og kan yte mer på jobb. 

SIKA HexaGrip

Sålemønsteret består av mange sekskanter som gir 360° sklisikkerhet og enkelt leder væske bort fra sålen, slik at skoen gir bedre fotfeste på underlag innendørs.

SIKA BubbleTech

Luftbobler i mellom- og yttersålen sender energien fra hvert skritt tilbake og gir nok energi til hele arbeidsdagen.

BOA® Fit System

Innovativt system som strammer og løsner skoen på et øyeblikk. Gir skoen presis passform.

SIKA Energy er en fin og stilren arbeidssko som er enkel å holde ren. Skoene gjør lange arbeidsdager litt mer behagelige, og jeg merker veldig god sklisikkerhet og bevegelsesfrihet med skoene.

Luna Danielsen-Byrsting, kokk på juniorkokkelandslaget

Ta ekstra godt vare på føttene dine

Har du ømme føtter og bein etter en lang arbeidsdag? 
Da kan det hende at innleggssåler med buestøtte kan hjelpe.

SIKA Ultimate Footfit er innleggssåler med buestøtte. De gir optimal komfort og passform for føtter med lav, medium eller høy bue. Sålen er laget av mykt, støtdempende og pustende materiale som stabiliserer foten og gir ekstra støtte til bue og hæl.

SIKA-sokker med Coolmax® polyesterfibre transporterer fuktighet og varme bort fra huden. Alle detaljer er gjennomtenkt, slik at du får en sokk med god slitestyrke, ventilasjonskanaler med kjølende effekt, optimal passform samt støtdemping.  

 

151 / SIKA Ultimate Footfit - Low

152 / SIKA Ultimate Footfit - Medium

153 / SIKA Ultimate Footfit - High

705600 / SIKA Strømper All Year

Ser du fordelen?

Hvis du ser fordelen med godkjente arbeidssneakers, bør du spørre etter SIKA Sneakers der du pleier å kjøpe arbeidsskoene dine.

Hvis du trenger hjelp til å finne nærmeste forhandler, kan du kontakte kundeservice på telefon+45 9721 1911 eller customerservice@sikafootwear.dk. 

Trenger du mer inspirasjon og flere valgmuligheter innenfor kjøkken-, hotell- og restaurantbransjen, klikk og se hele utvalget her

SIKA Energy  er testet og anbefales av kokker

Vi vet at kokker har en krevende jobb som stiller konkrete krav til fottøyet. 

Derfor har vi bedt medlemmer av kokkelandslaget om å teste SIKA Energy-arbeidsskoene på sine egne føtter.

Skoene er utviklet av de erfarne produktutviklerne våre, som kontinuerlig bruker tilbakemeldinger fra brukerne for å kunne lage de beste produktene for deres unike behov.

Målet vårt?

Å gi deg og kollegene dine på kjøkkenet de beste arbeidsskoene, slik at dere kan yte maksimalt.

SIKA Energy – skapt for kokker, testet av kokker og designet for å gi deg den ekstra energien du fortjener!

Skoene har god komfort, og de er enkle å ta på og justere til riktig passform. De har god støtdemping, og det nye BOA-systemet fungerer veldig bra. Det er en grunn til at landslaget bruker arbeidssko fra SIKA!

Daniel Guldmann Damgaard, teamleder for seniorkokkelandslaget

SIKA Energy – arbejdsskoen til kompromisløse kokke

Personlig komfort og sikkerhed er afgørende for, at kokke kan yde deres allerbedste – også på lange arbejdsdage.
Med de nyeste teknologier for skridsikre såler, stødabsorbering og pasform er SIKA Energy vejen til bedre performance i køkkenet.

Jeg synes personligt, at SIKA Energy er en super god sko til kokken. Skoen står fast, selv på et fedtet gulv og den har et flot og enkelt design. Komforten er virkelig god.

Bjarke Jeppesen, kok på senior kokkelandsholdet

30201 / ENERGY LACED UP MICROFIBER

Stilren arbejdssko med snørebånd. Skoen har en glat overdel i mikrofiber, der gør den særlig modstandsdygtig over for skidt og snavs og har samtidig en afvisende effekt mod vand og andre væsker. Ydersålen med hexagon-mønster bidrager til 360° skridsikkerhed. Luftbobler i både mellem- og ydersål sikrer en særligt god stødabsorbering.

O2 SR / Str. 35-48 / PVC-fri / ESD-godkendt / Metalfri

Læs mere

30202 / ENERGY BOA® MICROFIBER

Stilren arbejdssko med BOA® Fit System. Skoen har en glat overdel i mikrofiber, der gør den særlig modstandsdygtig over for skidt og snavs og har samtidig en afvisende effekt mod vand og andre væsker. Ydersålen med hexagon-mønster bidrager til 360° skridsikkerhed. Luftbobler i både mellem- og ydersål sikrer en særligt god stødabsorbering.

O2 SR / Str. 35-48 / PVC-fri / ESD-godkendt

Læs mere

Unikke teknologier gør SIKA Energy til en vinder!


SIKA Energy-serien er designet til og for kokke og certificeret efter nyeste standard; EN ISO 20347:2022. 

Den glatte overdel i mikrofiber gør skoen særlig modstandsdygtig over for skidt og snavs og har samtidig en afvisende effekt mod vand og andre væsker.

En række nye teknologier er skræddersyet efter forholdene i køkken og restaurant, sådan at du som kok vil opleve en mere behagelig arbejdsdag og en bedre performance på jobbet. 

SIKA HexaGrip

Sålmønsteret består af en masse hexagoner, som giver 360° skridsikkerhed og leder nemt væske væk fra sålen, så skoen står bedre fast på underlaget indendøre.

SIKA BubbleTech

Luftbobler i mellem- og ydersål sender energien fra hvert skridt tilbage og giver energi nok til en hel arbejdsdag.

BOA® Fit System

Innovativt system, som spænder og løsner skoen på et øjeblik. Giver skoen en præcis pasform.

SIKA Energy er en flot og stilren arbejdssko, der er let at holde ren. Skoene gør en lang arbejdsdag lidt mere behagelig, og så oplever jeg en virkelig god skridsikkerhed og bevægelighed i skoene.

Luna Danielsen-Byrsting, kok på junior kokkelandsholdet

Ekstra støtte
til dine fødder

Har du problemer med ømme ben eller varme fødder efter en lang arbejdsdag?  
Så kan svangstøttende indlægssåler og svedtransporterende strømper måske være en hjælp for dig. 

SIKA Ultimate Footfit er vores populære indlægssåler, der giver optimal komfort og pasform til fødder med lav, medium eller høj svang. Sålen er opbygget af blødt, stødabsorberende og åndbart materiale, der stabiliserer din fod og giver ekstra støtte omkring svang og hæl.

SIKA strømper med Coolmax® polyesterfibre transporterer fugt og varme væk fra huden. Alle detaljer er tænkt igennem, så du får en strømpe med høj slidstyrke, ventilationskanaler med en kølende effekt, optimal pasform og stødabsorbering.

151 / SIKA Ultimate Footfit - Low

152 / SIKA Ultimate Footfit - Medium

153 / SIKA Ultimate Footfit - High

705600 / SIKA Strømper All Year

Vil du også have det bedste?

Hvis du kan se fordelene i at investere i kvalitetssko til dig selv og dit team, så spørg efter SIKA Energy, der hvor du plejer at købe dine arbejdssko.

Sika Energy-serien  forhandles blandt andet hos følgende cateringforhandlere:

  • AB catering
  • BC catering
  • Dagrofa Foodservice
  • Hørkram
  • Inco

Har du brug for hjælp til at finde nærmeste forhandler, så kontakt vores kundeservice på tlf.+45 9721 1911 eller info@sikafootwear.dk.

SIKA Energy er testet og anbefalet af kokke

Vi forstår, at kokke har et krævende arbejde, der stiller specifikke krav til deres fodtøj. 

Derfor har vi bedt medlemmer af kokkelandsholdet om at teste SIKA Energy-arbejdsskoene på deres egne fødder.

Skoene er udarbejdet af vores erfarne produktudviklere, som kontinuerligt anvender feedback fra brugerne for at komme i mål med det bedste produkt til deres unikke behov.

Vores mål?

At give dig og dine kollegaer i køkkenet de bedste arbejdssko, så I kan yde jeres allerbedste.

SIKA Energy - skabt til kokke, testet af kokke og designet til at give dig den ekstra energi, du fortjener!

Skoene har god komfort, de er nemme at få på og justere til den rigtige pasform. Der er god stødabsorbering og det nye BOA-system fungerer virkelig godt. Der er en grund til at landsholdet bruger arbejdssko fra SIKA!

Daniel Guldmann Damgaard, Teamleder på senior kokkelandsholdet